Jokainen, joka on koskaan työskennellyt elintarviketeollisuudessa, kertoo, että se on kaikkea muuta kuin helppoa. Yöt ovat pitkiä, työ vaatii paljon tuntikausia ja asiakkaat, joita käsittelet joka päivä, eivät aina ole maailman kauneimpia ihmisiä. Tarjoilija nimeltä Melina on kokenut tarjoilija, ja hänellä oli yksi säännöllinen asiakas, joka oli urheilullisin suojelija, joka tuli ravintolaan, jossa hän työskenteli. Mutta kun hän yhtäkkiä lopetti tulonsa, hänellä olisi joukko yllätyksiä, joita hän ei pian unohtaisi.

 

Kiinteä palvelu

Melinaa kutsuttiin suureksi tarjoilijaksi sekä hänen kollegoilleen että monille asiakkaille, joita hän palveli päivittäin. Hän työskentelee Texasissa sijaitsevassa ravintolaketjussa Luby’ssa ja on ylpeä siitä, että hän tarjoaa asiakkailleen nopean ja ystävällisen palvelun.

Maustettu tarjoilija oli tottunut käsittelemään kaikenlaisia asiakkaita, myös vähemmän ystävällisiä. Mutta oli yksi asiakas, että mikään muu tarjoilija hänen ravintolassaan ei näyttänyt pystyvän käsittelemään, joten joka päivä, kun hän tuli sisään, Melinan tehtävänä oli odottaa häntä.

 

Yksi kova asiakas

Asiakas, joka pyrki vetämään kylmät hartiat kaikille, mutta Melina nimettiin Bobiksi. Bob oli säännöllinen ravintola, joka tuli lähes joka päivä lounaalle. Hän oli 89-vuotias toisen maailmansodan veteraani ja sillä oli kourallinen ominaisuuksia, jotka käänsivät monia ihmisiä pois.

Muiden Luby’sin odotuspaikkojen joukossa Bob oli tunnettu siitä, että hän oli hieman karkea puoli, hän oli kärsimätön ja menetti usein luonteensa muiden henkilöstön jäsenten kanssa. Kuten kävi ilmi, Melina oli ainoa henkilö, joka näytti pystyvän palvelemaan häntä menettämättä omaa temperamenttiaan.

 

 

Erityiset tilaukset

Melkein joka päivä seitsemän vuoden ajan Bob saapuu Melinan ravintolaan. Hän oli aina valmis ottamaan tilauksensa. Vaikka hänen erityiset valintansa olivat saattaneet vaihdella hieman, yksi asia, joka ei koskaan vaihdellut, oli se, miten hän halusi ruokansa. Kuuma ja valmis syömään.

Melina tiesi tarkalleen, miten hän piti siitä niin, että hän menisi ulos tiensä varmistaakseen, että keittiön henkilökunta valmisteli sitä oikein. Hän tervehti häntä aina hymyillen ja vaihtoi sydämellisen tervehdyksen. Hänen työtovereidensa oli vaikea ymmärtää, miten hän pystyi pitämään hymyn kasvoillaan palvellessaan tällaista vanhan miehen.

 

Ei-show

Eräänä päivänä Melina oli yllättynyt siitä, että hän on työskennellyt koko vuoronsa ilman, että hän näki vanhan Bobin pysähtyvän. Hän yksinkertaisesti kutisti sen pois, mutta kun hän ei tullut myös seuraavana päivänä, hän alkoi huolehtia. Kolmannen päivän jälkeen ilman Melan tavallista asiakasta, Melina alkoi huolehtia siitä, että ehkä jotain vakavaa oli tapahtunut Bobille.

Mitä hänellä oli enemmän kuin mikään, oli se, että hänellä ei ollut mitään keinoa selvittää, onko hän kunnossa vai ei. Hänellä ei ollut yhteystietojaan, eikä hän ollut koskaan tullut kenenkään kanssa, joka tuntui olevan ystävä tai perheenjäsen.

Surullisia uutisia

Muutama päivä sen jälkeen, kun Bob oli lopettanut näyttelyn ravintolassa, hän luki paikallista paperia, kun hän törmäsi hänen sydämensä rikkovaan. Hän oli juuri asettamassa paperia alas ja lähtenyt töihin, kun hän kääntyi seurakunnan sivulle ja luki, että Bob oli kuollut.

Hän oli hyvin surullinen lukemaan uutisia. Vaikka hänen työtoverinsa eivät olleet voineet hoitaa paljaita veteraaneja, Melina nautti häntä palvelemasta. Hän vihasi ajatusta siitä, ettei hänen suosikkihahmo olisi koskaan palannut ravintolaansa uudelleen.

Jatkuu

Bob oli myrskyisä vanha mies, mutta Melina oli tottunut palvelemaan häntä ja hänellä ei ollut mitään ongelmaa myöntää, että hän menettää hänet. Hän vihasi lukemista, jonka hän oli kuollut. Silti hän tiesi myös, että hänellä ei olisi mitään mahdollisuutta muuttaa tilannetta.

Joten, elää omaa elämäänsä, työskenteli hänen vuoronsa ravintolassa ja jatkoi. Hän oletti, että hän oli kuullut viimeisen Bobin. Kuten kävi ilmi, hänen suosikkirakastajalla olisi vielä yksi yllätys hänelle.

Huomaa

Melina oli jo pitkään oppinut käsittelemään Bobin hankaavaa persoonallisuutta. Hän tiesi, että osa hyvästä tarjoilijasta oli oppia käsittelemään kaikenlaisia asiakkaita, ja se sisälsi ne, jotka eivät olleet eniten tunnelmia, kun he tulivat ravintolaan.

Hän tiesi, että Bob oli toisen maailmansodan eläinlääkäri, joten hän tunsi olevansa velkaa tiettyä kunnioitusta riippumatta siitä, mitä hänen asenne oli. Mitä Melina ei ymmärtänyt, että Bob oli tajunnut myös hänen persoonallisuutensa. Hän oli kiinnittänyt hänelle erityistä huomiota joka päivä, kun hän tuli sisään, ja hän odotti häntä.

Yllättäviä uutisia

Kun Bob oli läpäissyt, Melina lähti elämäänsä ja toimi tavalliseen tapaan. Hän ei uskonut, että hän olisi todennäköisesti voinut unohtaa Bobin, mutta hänellä oli paljon muita asiakkaita huolehtimaan. Hän huomasi, että vanha mies ei olisi mitään muuta kuin muistoa hänelle.

Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että kaikki nämä vuodet veteraani oli kasvanut melko ihastunut häneen. Itse asiassa hän oli tehnyt tällaisen vaikutuksen elämäänsä, kun kun oli aika lukea hänen viimeinen tahto ja testamentti, hänen nimensä mainittiin selvästi sisällössä.

Maailman vastaus

Yksi henkilö kommentoi: ”Vaimoni ja minä menimme eräänä päivänä punaiseen hummeriaan, ja se oli melko kiireinen… istuimme ja tarjoilija tuli ilmeisen huonolla asenteella. Tarjoilija kysyi meiltä, mitä halusimme juoda. Tilasimme ja kun hän toi asiat pöydälle, hän pudotti ne pöydälle ja käveli pois … se jatkoi näin koko aterian läpi.

Kun nousimme lähtemään pois, panin pöydälle 50 dollarin kärjen. Autolla kävelemällä tämä nainen loppuu ravintolasta itkemässä. Hän sanoo meille, että hän ei ole ansainnut kärkiä, koska hän kohteli meitä. Katsoin häntä hänen silmänsä silmissä ja sanoi, että ymmärsin, miten asiat voivat saada, ja toivoin, että hänellä oli hyvä lepopäivä.

Muut tarjoilijan kokemukset

Entinen tarjoilija kirjoitti: ”Olin kerran tarjoilija kahvilassa ja siellä oli aiemmin 60-luvun puolivälissä mies. Hän oli yksinäinen suurimman osan ajasta. Käytin hymyilemään häntä ja puhumaan hänen kanssaan ja hänen ateriansa lopussa hän taputti minua hyvin suureksi.

Hän sanoi edelleen: ”Eräänä päivänä hän kertoi, että olin ainoa, joka kuunteli ja puhui hänelle. Luulin, että hän vitsaili, mutta sen jälkeen, kun tämä oli katsottu, otin sen vakavasti. Sen hyvä olla mukava ihmisille, koska et ole millainen myrsky on heidän elämässään.

Kohtele muita ystävällisesti

Yksi kaveri muistutti työstään busboyna ja miten jotkut asiakkaat tekisivät päivänsä kysymällä, miten hän oli. Hän sanoi: ”Koirana oli kokenut yksi vanhempi pariskunta, joka oli hienoin. He kuuntelivat, miten päiväni oli ja sitten ilman, että minun olisi kysyttävä, sain vihjeen. ”

Hän totesi lisäksi: ”Sanoin heille, että heidän ei tarvinnut tehdä sitä, että sellainen vanha mies hymyili ja laittoi sen käteni ja en koskaan unohda sitä. He ovat niitä, joita en koskaan unohda.

On täytynyt tehdä vaikutus

Kun Bobin viimeinen tahto ja testamentti luettiin, asianajajat tulivat osaan, jossa Melinan nimi oli kirjoitettu. Ilmeisesti tarjoilija oli todella merkinnyt jotain erityistä toisen maailmansodan veteraanille. Hän oli merkinnyt hänelle niin paljon, että hän jätti joitakin hänen omaisuutensa hänelle.

Yksi niistä kohteista, jotka hän halusi jättää hänet oli hänen autonsa. Niin mukava ele kuin se oli, se ei ollut suurin yllätys. Auton lisäksi Bob oli myös jättänyt Melinan 50 000 dollaria! Se on aika iso kärki tarjoilijalle.

 

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee

Melina oli järkyttynyt siitä, että Bob oli jättänyt hänelle tällaisen lahjan. Se, mikä merkitsi sitä enemmän, oli kuitenkin se, että hänen toimintansa ja ystävällisyytensä yhdelle hänen asiakkaistaan oli huomattu. Hän oli saanut eniten arvostusta siitä, että tarjoilija voisi pyytää.

Muut tarjoilijat, joita hän työskenteli, eivät halunneet tehdä asiaa Bobin kanssa, mutta Melina oli osoittanut hänelle ystävällisyyttä ja oppinut käsittelemään häntä. Hänen ystävällisyytensä puolestaan oli maksanut eksponentiaalisesti.

Yhteinen teema

Melinan tarina on melko poikkeuksellinen, mutta saatat olla yllättynyt siitä, että tällainen asia tapahtuu melko säännöllisesti. Vielä vuonna 2015 toinen Melinalle hyvin samanlainen tarina puhalsi sosiaalisen median syötteitä. Tarina sisälsi pari ravintolaa.

Molemmat olivat huolehtineet toisesta ”tavallisesta” asiakkaasta jo jonkin aikaa. Tämä asiakas oli varakas taidekauppias. Kun hän kuoli, hän jätti myös kaksi työntekijää huomattavaan määrään rahaa viimeisessä testamentissaan.

Powered by Froala Editor

Content Protection by DMCA.com